Vård och omsorg i Sollentuna, Stockholm

Vi finns när det behövs

Akedo är ett företag som erbjuder vård och omsorg i Sollentuna och närområdet. Vi anpassar vår hemtjänst, hemstädning, personliga assistans och våra hushållsnära tjänster efter varje individs önskemål – så att behövande och anhöriga får den avlastning och det stöd de behöver.

Det här är Akedo

Akedo grundades 2009 för att erbjuda vård och omsorg i Sollentuna som förbättrar tillvaron och höjer livskvaliteten. Här arbetar erfarna undersköterskor, vårdbiträden och erfaren städpersonal för att alla människor ska kunna styra över sitt eget liv, oavsett ålder och förutsättningar. Idag erbjuder vi även städning och hushållsnära tjänster till privatpersoner. Vi har ett stort företags kompetens och ett litet företags närhet, flexibilitet och engagemang.

Våra värderingar

Tillgängliga, engagerade och lyhörda

Det är lätt att komma i kontakt med oss på Akedo. Vi försöker alltid vara nåbara och nära till hands när du behöver oss. Vi är genuint intresserade och har ett stort engagemang i våra kunder, vilket syns bland annat i vår kompetens och vår empati. Det är genom att lyssna till och utgå från era behov och önskemål som vi kan erbjuda bästa vård och omsorg – och på så sätt också fortsätta utveckla vår verksamhet.

Prisbelönta

Akedo har vunnit flertalet priser genom åren, vilket vi givetvis är väldigt stolta över. Bland annat tog vi hem priset för Årets Företagare i Sollentuna 2015. Läs mer om vad som skrivits om oss i media.