Jobba inom vård och omsorg i Sollentuna, Stockholm

Att arbeta på Akedo

Som medarbetare på Akedo är du vår viktigaste resurs. Din drivkraft är viktig, till och med livsviktig, och därför arbetar vi för att du ska må bra i din roll och anställning. Vi tror på att engagemang och omtanke skapar trivsel och att det är så vi tillsammans skapar framgång.

Vår vision och värdegrund

Vår vision är att skapa en arbetsplats där du trivs, är trygg och känner dig stolt i ditt arbete – oavsett om du jobbar inom hemtjänst, som personlig assistent, med hushållsnära tjänster eller med hemstädning. Vi ger dig stort inflytande, goda villkor och möjligheten att utvecklas både i arbetet och som person.

Vår värdegrund bygger på solidaritet, öppenhet och viljan att ständigt utvecklas för att hela tiden förbättra den vård vi erbjuder. Att jobba inom vård och omsorg på Akedo innebär både självständigt arbete och lagarbete. Därför är det viktigt att du är trygg i din roll och känner samhörighet med dina kollegor. En stabil arbetsgrupp gör att vi kan ta bättre hand om behövande och deras anhöriga.

Arbetsplatsträffar och medarbetarsamtal

För att ge dig rätt förutsättningar i ditt arbete och din utveckling har vi arbetsplatsträffar och medarbetarsamtal. Här får du möjligheten att aktivt delta i vår utveckling och påverka din egen, både som person och inom arbetet.

Interna utbildningar

Som nyanställd hos oss får du den utbildning som behövs för att du ska kunna utföra ditt arbete i enlighet med lagstiftning, yrkesmässiga regler och vår vision och värdegrund.

Vill du arbeta på Akedo?

Du är mer än välkommen att skicka in en intresseanmälan.
kontakta oss: [email protected] eller på 08-626 20 00.

Bifoga gärna ditt CV och personligt brev så hör vi av oss.