Personlig assistans i Stockholm

Vi är er förlängda arm

Vår personliga assistans utgår ifrån dig som behövande och dig som anhörig – från era krav och önskemål. Vi arbetar i hela Stockholm och vänder oss till dig som har specifika behov och till dig som anhörig till någon som behöver personlig assistans för att klara av vardagen. Vi förstår att alla människors behov är individuella och vi vet hur viktigt det är med personkemi och tillgänglighet.

Ni bestämmer över er assistans

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i att du blir bemött på rätt sätt och får det stöd du behöver, och att du som anhörig kan lita på att vi tar väl hand om din närstående. Därför har ni full insyn och kan påverka allt som rör er assistans och vem som ska jobba för er. Ni kan också ha en förälder, bästa vän eller annan anhörig som personlig assistent genom Akedo.

Vi arbetar utifrån varje enskild individ, säkerställer kontinuerligt att relationen mellan dig och dina assistenter är bra och håller alltid en nära dialog med dig som behövande och anhörig.

 

Därför är det dags att välja Akedo

Så kan er assistans se ut

För att säkerställa att ni får rätt stöd och avlastning upprättar vi den assistans ni behöver och vill ha. Inget upplägg är sämre än det andra, men ett vanligt upplägg på personlig assistans kan se ut så att Akedo är ansvarig arbetsgivare och har ansvaret för utförande, arbetsledning och personalplanering. Du och din närstående får en egen servicegarant som ansvarar för att er assistans håller god kvalitet och kontinuitet.

Så här enkelt byter du till Akedos personliga assistans

1

1. Kontakt

Om du är assistansberättigad är du välkommen att kontakta oss nedan.

2

2. Ett första möte

Efter en första kontakt bokar vi in ett möte med er. Tillsammans går vi igenom era behov och förväntningar. Ni får också veta mer om oss på Akedo – vilka vi är, vilken service vi erbjuder och hur vi arbetar. 

3

3. Förslag på upplägg

När vi har gått igenom era önskemål och våra möjligheter tar vi fram och presenterar förslag på upplägg som vi hoppas ska passa.

4

4. Byte av anordnare

Om du väljer att anlita oss på Akedo hanterar vi det praktiska med bytet och tar över ansvaret för er personliga assistans från det datum som passar er bäst. Vi tar även kontakt med försäkringskassan och eventuella tidigare samordnare.

Har du frågor om vår personliga assistans?

Varmt välkommen att höra av dig till oss.
kontakta oss: [email protected] eller på 08-626 20 00.

Söker du jobb? Klicka här!