Hushållsnära tjänster i Stockholm

När du behöver extra avlastning

Utöver vår hemtjänst och våra städtjänster erbjuder vi ett komplett utbud av hushållsnära tjänster. Vi finns här när du eller en närstående behöver extra avlastning och stöd, oavsett om det är en gång i månaden eller varje dag. Vi anpassar våra tjänster efter era önskemål, värnar om ert välbefinnande och tummar aldrig på kvaliteten.

Flexibilitet, trygghet och hög kontinuitet

På Akedo Hemma arbetar vi för att du ska kunna få precis det du behöver, när du behöver det. Vi erbjuder hjälp med allt från fönsterputs och trädgårdsarbete till ett trevligt promenadsällskap och hjälp med matlagning. Våra hushållsnära tjänster är mångsidiga och trygga och utförs med stort engagemang.

 

Våra ledord

Mångsidighet
För att säkerställa att vi möter dina behov är det du som bestämmer hur din tjänst ska se ut, vad den ska innehålla och hur ofta du vill ha den.

Trygghet
För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt hem. Vi respekterar och värnar alltid om ditt privatliv och vi ser till att du alltid vet vem det är som kommer hem till dig.

Kvalitet
Vi arbetar för ditt välbefinnande och erbjuder därför tjänster av högsta kvalitet, så att du får rätt stöd.

Våra tjänster

Hittar du inte det du söker i listan över våra tjänster? Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov.

Säkra och trygga hushållsnära tjänster

Etablerade rutiner och lång erfarenhet
Vi arbetar efter noga framtagna rutiner och vår personal har lång erfarenhet av hantering av nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Våra nyanställda medarbetare genomgår en intern utbildning, skriver sekretessavtal och kan visa upp behörighetskort.

Försäkringar och kvalitetsgaranti
Våra försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som mot all förmodan orsakas av vår personal. Vi har också en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du som kund inte är nöjd med.

Konkurrenskraftiga priser
Vi erbjuder våra hushållsnära tjänster till konkurrenskraftiga priser, och med ytterligare avdrag kan du få upp till 50% rabatt på din faktura.

 

Har du frågor om våra hushållsnära tjänster?

Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08-626 20 00
Söker du jobb? Klicka här!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.