Familjen Eriksson berättar

– Vi har en hektisk vardag med mycket jobb och aktiviteter som ska pusslas ihop så det var ett enkelt beslut att leja ut just hemstädningen åt ett städbolag. Det ger oss mer tid att umgås med vår dotter, berättar Kim. Vi bestämde oss helt enkelt för att vi ville lägga vår tid på varandra snarare än att lägga hela kvällen, efter jobbet, på att putsa och dona. Så vi googlade lite och hittade Akedo Hemma som är relativt nya på marknaden i Sollentuna men som kändes trygga och flexibla.

– Min fru och jag ställer kanske lite olika krav på vad som räknas som städat och inte, skrattar Marcus. Men Barbara från Akedo vet precis hur vi vill ha det hemma. Hon känner till våra rutiner, vårt hem och vår familj och vi behöver inte förklara för henne varje gång vilket känns jättebra.

– Tryggheten är ju A och O när man släpper in någon i sitt hem för att utföra tjänster. Barbara har egen nyckel och larmkod och vi litar fullständigt på att hon hanterar det på ett säkert sätt. På så sätt behöver vi inte ens vara hemma när hon kommer vilket ger oss frihet att göra annat under tiden, fyller Kim i.

– Det är dessutom otroligt skönt att komma hem på fredag eftermiddag till ett nystädat hem, då är man redo för helg direkt.

Har du frågor om våra hushållsnära tjänster?

Har du frågor om våra hushållsnära tjänster?
Varmt välkommen att höra av dig till oss.
kontakta oss:[email protected] eller på 08-626 20 00.