Hemstädning i Sollentuna, Stockholm

Kom hem till ett rent och fräscht hem

För dig som privatperson erbjuder vi städning. Vi utför allt från regelbunden hemstädning till akutstädning och lättare trädgårdsarbete.

 

Räkna ut din månadskostnad

Jag bor på

Jag behöver hjälp med städning

Så här jobbar vi

Att kliva in genom dörren och komma in till ett nystädat, väldoftande hem är en vardagslyx du förtjänar. Med lite hjälp av Akedo Hemma får du mer tid över till annat- vi sköter hemstädningen! Du bestämmer när och hur ofta du vill ha hjälp. Läs mer om vad vi kan göra för att underlätta din vardag.

Våra städtjänster

Förutom hemstädning erbjuder vi andra hushållsnära tjänster såsom trädgårdsarbete, tvättning och serveringspersonal. Läs mer om våra hushållsnära tjänster.

Trygg och säker städning

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt hem och därför ser vi till att du alltid vet vem det är som kommer hem till dig. Vi arbetar efter noga framtagna rutiner och vår personal har lång erfarenhet från hantering av nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla våra medarbetare genomgår en intern utbildning, skriver sekretessavtal och kan visa upp behörighetskort.

Boka en provstädning

Om du inte vet om hemstädning är något för dig, eller om du inte är nöjd med den du har idag, kan vi erbjuda en provstädning till ett förmånligt pris. Vi kommer hem till dig och städar precis som vi skulle göra vid en regelbunden städning. Du binder inte upp dig till något, utan kontaktar oss efter provstädningen om du är nöjd och vill fortsätta.

Skicka ett meddelande till oss med hjälp av kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig för att berätta mer och boka en provstädning.

Har du frågor om vår hemstädning?

Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08-626 20 00
Söker du jobb? Klicka här!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.